Strijkstok in de Zorg

Ook Zorgverzekeraars vormen een kostenpost in de gezondheidszorg. Klanten/patienten kunnen een bewuste keuze maken als de kwaliteit van onze Zorgverzekeraars inzichtelijk wordt gemaakt. Hoe tevreden bent U over de service, hoe kijkt uw eigen huisarts tegen de Zorgverzekeraar aan. Hoe efficient is die zorgverzekeraar, hoeveel wordt er daadwerkelijk weggesluisd naar de moedermaatschappij, hoe duur is de directie, hoeveel mensen werken er nu eigenlijk per 1000 patienten. Deze en vele andere vragen worden systematisch bijgehouden door www.strijkstok.info zodat U een bewuste keuze kunt maken. Heeft UĀ  hier behoefte aan, laat uw stemĀ horen, dan gaan wij aan de slag. Ten eerste een overzicht vanuit prijsoverweging en keuzevrijheid:

http://www.independer.nl/zorgverzekering/info/premieoverzicht.aspx

2 thoughts on “Strijkstok in de Zorg

  1. W.E. Schrader

    Zo help je de verzekerden een onderbouwde keuze te maken en de Zorgverzekeraars met een gezonde zelfreflectie. Natuurlijk moeten we minder overhead hebben, natuurlijk mogen er meer en handiger handen aan het bed. De eerste parameter is hoeveel formatieplaatsen heeft een verzekeraar per 1000 patienten.
    We vragen het op en halen het uit de jaarverslagen blijf deze pagina volgen!!! We zoeken nog een stagiaire om het in het kader van een stage gezondheids-economie goed uit te spitten. Het zou onze tweede promovendus zijn.

Comments are closed.